Press & Media

Unionens tidning 

I nummer 1/2023 av tidningen "Kollega" intervjuas jag om hur man skriver det "perfekta" CV:t. Unionens 700.000 medlemmar får tidningen. 

Här är länk till e-magasinet som innehåller många läsvärda artiklar. Artikeln är på sidorna 44-45. https://www.e-magin.se/latestpaper/qc875sqt/paper/1#/paper/sqj0882x/1


Här länk till enbart artikel i vanligt digitalt format: https://kollega.se/soka-jobb/hur-skriver-man-ett-bra-cv

Juli 2019, nr 9, hade tidningen Tara en 3-sidig artikel där jag ger råd om hur man maxar sitt #CV.
Måndag den 10 juni 2019 var jag gäst hos P4 extra och inbjuden för att prata vad man bör ha med och inte ha med i sitt CV. Länk till intervjun här.
Inbjuden av P4 Malmöhus Sveriges Radio pratade jag den 14 februari 2019 om hur man skriver bra CV. Länk till intervjun här.
Torsdagen den 8 november 2018 tipsade jag om hur man skriver sitt första personliga brev när man t.ex. söker prao eller sommarjobb. Här är en länk till den digitala versionen som innehåller samtliga 9 tips.
I oktober-numret  av Veckans Affärer (utkom 1/10 2015) finns en intervju med mig där jag ger tips om CV och LinkedIn. Sidorna 60 + 62. Tyvärr finns ingen digital version tillgänglig.
I nummer 8 av tidningen Chef (utkom 25/8 2015) finns en artikel där jag tipsar om hur man skriver bra personliga brev.

Klicka på bilden för att läsa artikeln ELLER klicka på denna länk för att läsa den digitala versionen av artikel.
Söndagen den 22 mars 2015 kunde man läsa om en av mina favoriter - cv-skafferiet i tidningen SvD:s Karriärdel.

CV-skafferi är något alla bör jobba på att hålla uppdaterat. Kul att dela uppslag med Elaine Eksvärd - som tar upp en sak jag brukar prata om med mina kunder "beskriv konkreta situationer som visar vad du kan i stället för att bara berätta om det".

Klicka på bilden till vänster för att läsa texten. Det bör även funka att klicka på denna mening för att läsa digitala versionen av texten.
Fredagen den 20 februari 2015 (#2) publicerade tidningen Chef en artikel där jag tipsar om hur man jobbar med LinkedIn och rekommendationer.

Här är en länk till den digitala versionen av artikeln.
Söndagen den 2 februari 2015 hamnade jag på omslaget till tidningen Sydsvenskans Lunda-upplaga.

​Klicka på den här meningen för att läsa artikeln.