Referenser om brev. Fler referenser här.

HR-direktörs kommentar efter att jag skrivit brevet. Hen hade dessförrinnan beställt och fått CV och LinkedIn-profil.

Henrik, inköpschef:
"Jag anlitade cvhjälpen.nu/Birgitta för att jag ville få ett bättre fokus på mitt personliga brev. Och jag gillar förändringen!! Nu är det både tydligare och mer konkret vad jag har gjort samt vad företaget får av mig."
Clary, account manager:
" Birgittas träffsäkra formuleringar om mig och mitt arbetsliv har hjälp mig till ett flertal kvalificerade intervjuer inom försäljning.

Jag rekommenderar Birgitta varmt, för hennes grundliga tillvägagångssätt samt seriositet, en önskan vore att ha med Birgitta på intervjuerna också, men det är ju en utopi.

Tveka inte att anlita Birgitta det är värt varenda krona."
Karin, kundtjänstchef:
"Jag blev nyfiken på om cvhjälpen.nu kunde skriva ett bättre personligt brev än vad jag själv har lyckats åstadkomma hittills.

Resultatet är ett mycket bra brev. Jag är mycket nöjd med Birgittas hjälp och uppskattar de tips och idéer Birgitta gett mig under arbetets gång."
Ann, högskolestudent:
"Birgitta har hjälp mig att få ett CV och personligt brev som känns både proffsiga, uppdaterade och personliga.

Nu kompletterar det personliga brevet CVt på ett sätt som jag upplever gör det intressant i ansökningsprocessen...
Känner mig nu redo att kasta mig ut i arbetssökar djungeln.

Tack för ett fint arbete och väldigt matnyttiga tips."

// Tack från en nöjd civilingenjörsstudent.
"Har blivit kallad till intervju - 101 sökande, 7 kallade. Detta är andra jobbet Birgitta hjälper mig att söka, även förra gången blev jag kallad till intervju."

Även 3:e gången cvhjälpen skrev ett ansökningsbrev åt denna kund blev personen kallad på intervju och fick jobbet.

Heléne, administratör:
"Jag är jättenöjd! Ditt arbete känns proffsigt och du lägger verkligen ner tid på varje kund! Känns som att du har ett stort engagemang för det du gör.

När jag använde mina nya ansöknings-handlingar blev jag genast kallad till intervju - det var över 500 sökande till tjänsten."

Mejl från kund.

Magnus, online-strateg:
"Jag hade svårt att hitta en bra struktur och upplägg för mitt engelska personliga brev och hittade av en slump Birgittas (cvhjälpen.nu:s) webbplats när jag sökte efter tips.

Hela processen upplevde jag professionell och fick väldigt bra tips på vägen. Mycket nöjd!"

Cvhjälpens allra första kund kom på intervju. 500+ sökande till en plats.

Barbro, vårdassistent:
"Tack för ditt proffsiga och generösa bemötande. Jag vill tacka dig för ditt stora tillmötesgående och din stora flexibilitet!

Jag har alldeles nyss blivit anställd i Xs stad och jag tror att det personliga brev som du skrev fick mig att sticka ut bland de 45 andra som sökte!"